Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Wild Royce, Paradian Paratiisisaari 2" by Jarno Ahonen & Will Willeroy * eBook PDF Kindle ePub Free

Wild Royce, Paradian Paratiisisaari 2

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Wild Royce, Paradian Paratiisisaari 2
  • Author : Jarno Ahonen & Will Willeroy
  • Release Date : January 17, 2014
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,Animals,Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 2579 KB

Description

Wild Royce haluaa tutustua paremmin saareensa. HÀn pÀÀttÀÀ lÀhteÀ uhkarohkealle tutkimusmatkalle kohti kaukana siintÀvÀÀ vuorta.

Jos on hurjaa olla yksin autiolla saarella, on sitÀkin hurjempaa uskaltautua yksin viidakkoon. Se joka uskaltaa, voi myös voittaa. Wild Royce oppii tÀrkeitÀ selviytymisen sÀÀntöjÀ kohdatessaan viidakon petoja.

HĂ€nen seikkailunsa vaarat meinaavat ylittÀÀ nuoren pojan kyvyt. Kamppaillessaan elĂ€mĂ€stĂ€ ja kuolemasta, voi vain ihme hĂ€net pelastaa…

 

WILD ROYCE KIRJAT

Haaksirikkoisena yksin autiolla Karibianmeren saarella. Ensin tuo ajatus kuulostaa kauhealta, mutta nuori poika Wild Royce muuttaa kÀsityksen haaksirikkoisuudesta. HÀn löytÀÀ monia elÀinystÀviÀ ja hÀn rakentaa itselleen saarestaan paratiisin.

Saaren mysteerit ovat kuitenkin yllÀttÀviÀ, ja nuoren pojan elÀmÀ on jÀnnitystÀ tÀynnÀ. SalaperÀiset voimat, jÀnnittÀvÀt löydöt, seikkailut, taistelut ja tapahtumat kietovat hÀnet verkkoonsa. Saari on hÀnen oma valtakuntansa jota on hallittava, sekÀ tietysti puolustettava.

HÀnen henkilökohtaiset aarteensa kasvavat ajan myötÀ. Vaikka kaipuu ihmisten pariin on toisinaan sydÀntÀ riipaiseva, on elÀmÀ paratiisissa rikasta. Kohtalo tarttuu kuitenkin paratiisin ja Wild Roycen elÀmÀÀn. Vain hÀn yksin voi ratkaista arvoitukset ja raivata esteet tieltÀÀn...


Ebook Free Online "Wild Royce, Paradian Paratiisisaari 2" PDF ePub Kindle